Nieuwsbericht December

We kijken terug en vooruit

We presenteerden dit jaar een brede selectie stijlen en kleuren. Maar liefst 18 nieuwe artikelen namen we in onze collectie op. We verhuisden tijdens de zomer en op dit moment treffen we voorbereidingen voor ons 50-jarige bestaan in 2020. En we zijn nog niet klaar, want ook al worden we 50; we staan zeker niet stil. We vernieuwen onze huisstijl en we bieden u bijvoorbeeld deze nieuwsbrief. En we beloven: er komt nog meer aan.

Mis niks en schrijf u in voor de nieuwsbrief:

 

Meer nieuws en vaker informatie

Onder andere via deze nieuwsbrief gaan we u vaker en uitgebreider informeren over onze activiteiten en diensten. Zo krijgt u meer nieuws over onze collecties en updates van ons assortiment. En we nemen u mee in de nieuwste trends. Zodat u altijd weet wat er speelt en ontdekt hoe wij u kunnen helpen met een actueel en kwalitatief aanbod van stoffen. Heeft u onderwerpen die u interessant vindt? Laat uw suggesties hier achter:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaar ons assortiment zelf

In ons nieuwe pand vindt u een prachtige ruimte vol met alle stoffen die wij aanbieden. Kom langs met uw team, uw klanten of uw (social media-)influencers en laat uw creativiteit de vrije loop. U verlaat ons pand met een professioneel advies en alle kennis die u nodig heeft voor de perfecte keuze in stoffen voor uw situatie.

Boek een bezoek aan het Experience Center. Uw accountmanager helpt u graag.

Overzichtelijk assortiment. Duidelijke keuzemogelijkheden.

Achter de schermen werken we druk aan methoden die ons assortiment online inzichtelijk maken. Straks kunt u met handige tools selecties maken op stoffen die passen bij uw klanten en uw wensen. In een volgende nieuwsbrief leest u er meer over. Dus vergeet u niet op die nieuwsbrief te abonneren:

Schrijf u in voor de Textaafoam nieuwsbrief
voor het laatste nieuws over onze stoffen, handige weetjes en service-informatie