Magnum

beschrijving

Magnum is een prachtige aanvulling op onze skins-collectie. De Textaafoam Skins-collectie bevat de beste alternatieven voor leer.

Sterk en zacht, met een matte en levendige natuurlijke uitstraling. Dat zijn een paar kernwoorden die deze meubelstof Magnum beschrijven. We zijn trots om dit commercieel sterke en veelbelovende nieuwe item te presenteren, gebaseerd op de nieuwste interieurmodetrends en jarenlange ervaring.

Magnum is vervaardigd uit 100% virgin polyester geweven suède, gelamineerd met een zware fleece backing. Afgewerkt en bedrukt op zo’n manier dat het uiterlijk en het gevoel net echt leer zijn. We hebben voornamelijk  natuurlijke kleuren te geselecteerd. Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, dankzij de behandeling die vuil en vocht afstoot. Dus als er een vlek verschijnt, wrijf er voorzichtig overheen met een vochtige doek.

Let er op dat bij dagelijks gebruik een enigszins doffe of gebruik sporen zichtbaar zullen worden, dit heeft geen verdere invloed op de duurzaamheid van deze stof. Magnum kan ook in de wasmachine worden gewassen op 30 graden Celsius*.

Ontdek alle artikelspecificaties

Download artikelpaspoort

beschikbare kleuren

beschikbaarheid

Neem alstublieft contact met ons op voor samples, bestellingen en andere informatie. U kunt ook een inspirerend bezoek aan ons Experience Center boeken of zelfs genieten van een gratis textielworkshop hier bij Textaafoam. Bespreek alstublieft uw wensen met onze vertegenwoordiger.

Bezoekinfo

La Défense 11
5026 SC Tilburg
the Netherlands
Tel: +31-(0)13 534 59 34
info@textaafoam.nl

Privacy verklaring
Voorwaarden

Persoonlijke service

Maandag t/m vrijdag
08.00 uur tot 17.00 uur

Textaafoam blijft tijdens de vakantieperiode open. Uw bestellingen kunt u zoals gewend sturen naar sales@textaafoam.nl.

Sluit u deze zomerperiode?
Geeft u dit dan even aan ons door, zo blijft u verzekerd van onze beste service.

Schrijf u in voor de Textaafoam nieuwsbrief

Voor het laatste nieuws over onze stoffen, handige weetjes en service-informatie

 

Schrijf u in voor de Textaafoam nieuwsbrief
voor het laatste nieuws over onze stoffen, handige weetjes en service-informatie