nieuwsbrief november

Nieuwe stalen en verpakkingen

Stalen:

Onze stalenpresentaties zijn vanaf januari opgebouwd uit stalen van A5 formaat. Voorzien van een wegklapbare haak zijn ze makkelijk naar wens, liggend of hangend, te bewaren. Door de ruimtebesparing verpakken we minder lucht en stoten we minder CO2 uit. De kappen zijn vervangen door het duurzame 100% gerecyclede greencast en zijn volledig recyclebaar.

Maakt u gebruik van onze stalenpresentaties in uw showroom? Houdt u er dan rekening mee dat nieuwe aanvragen vanaf januari in de nieuwe maatvoering komen. Zoals u weet, biedt Textaafoam de optie om deze stalenpresentaties te voorzien van een zwarte merkloze uitvoering. Deze optie blijft beschikbaar.

Uw accountmanager neemt tijdig contact met u op om te bespreken hoe we deze overgang voor u kunnen vormgeven.

Productinformatie bij de samples:

• Bij elke offerte ontvangt u een handzaam artikelpaspoort voor een snel en compleet overzicht van alle artikelspecificaties. U ontvangt deze op papier én digitaal.

• We gebruiken voor al onze prints duurzaam 100% post-consumer recycled papier

Dozen

Lucht vervoeren is het duurste wat er is, daarom kozen wij voor maatwerk doosformaten. Zo past de doos precies om de samplepresentaties en verpakken we niet alleen minder lucht; we besparen ook op vulmateriaal in de doos. Nieuw is de mogelijkheid uw samples van oude collecties aan ons retour te sturen. Voorkom verspilling en draag bij aan een verantwoorde verwerking van deze stoffen. Wij zorgen ervoor dat deze samples worden recycled of hergebruikt – bijvoorbeeld op scholen als materiaal voor praktijklessen.

Mis niks en schrijf u in voor de nieuwsbrief:

 

Schrijf u in voor de Textaafoam nieuwsbrief
voor het laatste nieuws over onze stoffen, handige weetjes en service-informatie