nieuwsbrief juni

Vind focus en rust in ons experience center

Vanaf 1 juni ontvangen wij u graag weer in ons inspirerende experience center. Wij hebben alles in huis u te ondersteunen bij het collectioneren. Onze professionals presenteren vakkundig onze nieuwe en bestaande artikelen, kleuruitbreidingen, trendinspiratie en complete productinformatie zodat u de beste stoffen voor uw nieuwe collectie kunt kiezen. 

Zoals u van ons gewend bent, bieden wij een breed scala artikelen passend bij verschillende markten en doelgroepen. Laat u verrassen door een aantal echte Textaafoam originals zoals innovatieve artikelen en nieuwe evergreens. Samples en PDF’s met relevante productinformatie zijn direct voor u beschikbaar.

Wij ontvangen maximaal 6 personen tegelijkertijd in onze showroom om te kunnen voldoen aan de maatregelen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat uw bezoek ook met anderhalve meter afstand compleet verzorgd is.

Bel of mail uw salescontact voor een afspraak op maat. Wij zien u graag in Tilburg!

Mis niks en schrijf u in voor de nieuwsbrief:

 

Trend ‘Comforting Home’

De snelst groeiende productgroep in onze collectie bestaat uit verschillende typen velours en chenilles. Veelal geschikt voor alle type stofferingen en eenvoudig te onderhouden. In onze 2020 collectie-update bieden wij verschillende nieuwe artikelen en kleuruitbreidingen in deze categorie. Wij presenteren deze graag aan u. Neemt u contact op met uw salesvertegenwoordiger om een afspraak te maken.

Bent u geïnteresseerd in de bijzonderheden van poolstoffen als het gaat om transport, opslag, verwerking en onderhoud? Download dan hier onze ‘Stoffengids’ waarin we ingaan op de meest gestelde vragen. 

Schrijf u in voor de Textaafoam nieuwsbrief
voor het laatste nieuws over onze stoffen, handige weetjes en service-informatie