nieuwsbrief-januari

Chinees Nieuwjaar

De viering van het Chinese nieuwjaar is begonnen op 25 januari en duurt twee weken. In die tijd ligt de productie in China natuurlijk stil. Het kan zijn dat we u in het najaar gevraagd hebben om een paar maanden vooruit te kijken. Die vraag had een reden: u ontzorgen. Want als we weten wat u in het voorjaar nodig denkt te hebben, kunnen wij dat eerder inkopen. Zodat u gewoon door kunt terwijl China feest viert.

De meesten van onze klanten zullen er weinig tot niets van merken. We doen ons best u ook tijdens deze dagen gewoon snel en goed te voorzien van uw favoriete stoffen.

Mis niks en schrijf u in voor de nieuwsbrief:

 

Workshops in het Experience Center

Inmiddels hebben de eerste bedrijven hun workshops en bijeenkomsten georganiseerd in ons Experience Center. In deze bijzondere ruimte vindt u de unieke combinatie van kennis en beleving. Als uw medewerkers de stoffen zelf kunnen zien en ervaren, kunnen ze er op de winkelvloer met meer overtuiging over vertellen en er service op bieden.

Bouw uw eigen kennisbank

Wij gaan aan de slag met een uitgebreid naslagwerk met alle informatie over stoffen: de Textaafoam Stoffenwijzer. Onderdelen daarvan kunt u downloaden en opslaan in uw eigen systeem. Zo is onze kennis, uw kennis. De download van januari gaat over Pilling; het samenklitten van overtollig materiaal van de stof. Het is volkomen onschuldig, maar het kan wel vervelend zijn. 

Schrijf u in voor de Textaafoam nieuwsbrief
voor het laatste nieuws over onze stoffen, handige weetjes en service-informatie